lauantai 21. heinäkuuta 2012

Herkullista!

Terve! Päätin pitkästä aikaa tulla kertomaan teille vähän ruokajuttuja, tällä kertaa erilailla: ilman miljoonia valmistusvaihe-kuvia. Niitä kyseisiä kuvia ei edes oo, ja tää nyt on niin yksinkertasta että kuvia ei ees tarvita...

 Lähettiin eilen vähän vaille 9 Prismaan palloilemaan jonkinlaisen iltapalan toivossa. Meillä ei ollu mitään ideaa kauppaan mennessä, mutta kun kello kävi ja maha muris, keksittii lopulta hyvä ratkasu. Täytettyjä ciabattaleipiä. En ollu koskaan enne syöny ciabattaa, mutta Hene sai suostuteltua maistamaa ja hyvää oli!

Tarvitset:
- Ciabattaleipiä (esipaistettuja)
- Kurkkusalaattia
- Ketsuppia
- Kinkkusuikaleita
- Kebablastuja
- Juustoraastetta


Ensin halkastiin leivät ihan kokonaan kahtia. Toiseen pohjaosaan laitettiin ketsuppia ja toiseen kurkkusalaattia, sitten siihen kinkut, kebabit ja juustot päälle ja sitten pistettiin leivät uuniin niitten vaatimaks kypsennysajaks, oiskohan ollu 10-12 minuuttia. Leipien kannet paistettiin erillään pohjista.
Sittenkun saatiin leivät uunista ulos, jäähdytettiin niitä vähän aikaa ja alettiin syömään. Leikkailtiin käteviä paloja leivistä, laitettiin loput omavalintaiset täytteet sisään, kansi päälle ja namnam.

Meillä oli lisätäytteinä mm.:
- Salaattia
- Tomaattia
- Sipulia
- Tomaattichili-kastiketta

Tuli sairaan hyviä ja vähän erilaisia kun perus patonkihötöt. Ja tosi täyttäviä! Suosittelen :)

2 kommenttia:

  1. Ois ollu parempi postaus omaottamilla kuvilla. Ei taida olla sulla edes tekijänoikeuksia näihin kuviin muutenkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. varmasti oliskin ollu, mutta ei tullu otettua niitä kuvia joten no can do. ja se varmaan on kysymättäkin selvää että mulla ei oo oikeuksia näihin kuviin, onhan kyseessä kuitenkin huikeet ja maagiset kuvat, toivottavasti kuitenkin kestät nää vääryydet:)

      Poista